HEVER KEBAB

Recentebeoordeling


4 sterren uit 571 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Hever Kebab. Meer weten? Ontdek meer

18 feb 2024 om 13:18 Kan niet invullen dat levertijd ok was!! Deze keer zelfs 10 minuten voor de gevraagde levertijd gebracht!! Vriendelijke bezorger!
7 feb 2024 om 0:26 40 minuten later
27 jan 2024 om 10:19 gevraagd levering om 17.45u kwam aan om 18.15u
22 jan 2024 om 20:14 Super lekker goede levering vriendelijke bezorger
22 jan 2024 om 16:06 De levering duurde veel te lang. Als je weet dat we er maar 5km vanaf wonen hever - Muizen. Verxer lekkere pizza's
21 jan 2024 om 21:15 Besteld om 18:50. Levering was volgens de app asap voorzien om 19:30. Bestelling gekregen om 20:40. Courrier meldt dat nr A op bon staat, maar wij zitten op nr B. Bestelling en account nagekeken: Adres staat op nr B. Niet 1e keer!!!
12 jan 2024 om 22:07 Was lekker
8 jan 2024 om 20:12 Eten was heel lekker
8 jan 2024 om 19:38 Heel lekker was, het wachten waard
6 jan 2024 om 22:17 We hebben bijna 2 uur moeten wachten op ons eten .
1 dec 2023 om 23:31 Drank die iknhad besteld en betaald zat er niet bij, toen ik dat zei tegen de persoon die kwam leveren zei hij dat hij er nizts kon aan doen...
22 nov 2023 om 9:59 de scampie op mijn pizza waren droog gebakken (niet te eten = rubber. dit is de eerste keer vroeger perfect. de smaak was ok en de calzone perfect