HEVER KEBAB

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 588 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Hever Kebab. Meer weten? Ontdek meer

1 jun 2024 om 23:11 Was koud bij aankomst terwijl het maar 2/3km van hier is. Jammer
5 mei 2024 om 21:34 We hebben 2 uur moeten wachten op onze bestelling !!! Het eten zelf was niks op aan te merken .
4 mei 2024 om 9:36 Part of the order was missing. So I called the restaurant and he didn't believe me, last time I order from them
29 apr 2024 om 19:51 Eten was koud. Het was precies niet vers gemaakt. Friet was helemaal vol vet en olie.
14 apr 2024 om 2:06 Alles in orde. Bezorgtijd kwam perfect overeen met de aangegeven tijd op de app
9 apr 2024 om 10:33 Eten erg lekker en bezorgtijd was 10 minuten vroeger dan gevraagd!! Had gebeld voor omwisseling Calzone, ondanks dat ze gesloten waren, toch correct uitgevoerd!
1 apr 2024 om 7:51 De grote kebab worden kleiner en kleiner pizza’s waren goed
25 mrt 2024 om 14:33 Duurde veel te lang voor besteling aankwam
23 mrt 2024 om 21:21 Good Quality of the food. It could be Packard better. This time we don't has to wait 2 hours before the food was delivered.
23 mrt 2024 om 11:27 Duurde een uur en half eer ons eten bezorgd was . Nochthans stond er op de app 52 minuten levertijd .
10 mrt 2024 om 19:51 45 min te laat ....
10 mrt 2024 om 19:42 Mijn eten om 17u30 besteld nu 19u41 nog niks gezien. Eten toe gekomen zeggen ze niet dus !